UNDERBARA, GODA JULPRODUKTER

0
217

INLÄGG I SAMARBETE MED NINASMAT.SE

DEN GODA, GODA JULEN!

Igår hämtade jag ut de julprodukter jag beställt från Ninasmat.se och oj va jag har moffat julgott sen dess. Så himla stor skillnad på att köpa kvalitétsgodis och vanligt godis. Alltså chokladen från Venchi! Något av de bästa jag smakat. Nästa år blir det en sån julkalender! Vad beställde jag mer? Sötaste, juligaste tepåsarna från English tea shop. Dessa har jag inte testat än, ska hänga dessa i julgranen först. Härliga biscotti, massor av julkaffe, julpopcorn, te, choklad och senap.

JULPRODUKTER HOS NINASMAT.SE

Hos Ninasmat hittar ni massor av härliga julprodukter och jag kan verkligen rekommendera ett besök och att göra inköp där. Det finns mängder av choklad, kaffe, julsenap, julmarmelad, annan senap och marmelad, tryfflar, marsipan osv.

Länkar till alla mina inköp under bilderna. Plus lite extra smått och gott.

 

VAD JAG KÖPTE

Cantuccini (Biscotti)
Mjölkchoklad med pekannötter, salt och kakbitar
Julte i form av julfigurer från English tea shop
Smaksatta popcorn
Vechi chocomousse plåtask
Julkaffe Kahl’s julblandning
Julkaffe ekologiskt Kahl’s
Julsenap från Sörgården

ANNAT GOTT HOS NINASMAT

Chokladpraliner från Venhi
Te från English tea shop
Chokladdragerade lakritskulor från by Bülows
Marsispan från Niederegger
Lakritsglögg alkoholfri

För att säkra beställning innan julafton, titta på webbsidan där aktuell leveransinfo finns att läsa.

Hoppas ni hittar något gott. Jag ska gotta mig hela julen, om det finns något kvar tills dess. Jag har ju provsmakat allt utom ett julkaffe och det är så gott alltihop.

Ha en fin fredag!

 

DELA
Föregående artikelSÄLLSKAPSSPEL 2021 – JULKLAPPSTIPS
Nästa artikelVACKRASTE JULMUSIKEN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here