STÄMNINGSFULL JUL HOS LEXINGTON 2021

0
1929
Lexington jul 2021

 

EN FANTASTISK JUL

God morgon. Idag tänkte jag visa upp hur Lexington ser på julen 2021. Och den lär inte göra någon besviken. Lexington brukar ha de bästa bilderna och i år är inget undantag. Jag bara älskar detta, så himla mysigt och klassiskt i vitt, rött och lite beige/brunt. Här tycker jag att man kan se hur mycket textiler gör för julstämningen och hur vackert det blir när man öser på med plädar, kuddar, filtar och andra textiler.

Vi tittar.

 

Lexington jul 2021Lexington jul 2021 Lexington jul 2021 Lexington jul 2021Lexington jul 2021

 

DET DUKADE BORDET

Det här bordet hade jag gärna slagit mig ner vid i jul. Älskar det här mustiga, djupa och varma julbord. Lager på lager och vackra dukar, servetter och filtar. Tycker mycket om Lexingtons servetter, de piggar upp med de blommiga och det rutiga. Jag gillar även kökshanddukarna i ganska klassisk utformning, det brukar vara riktigt bra kvalité på dessa. Det kanske är lite kallt att äta ute i stallet men visst hade det varit härligt? Dra på sig de varma skorna, den tjocka jackan, vira in sig i filtar och äta varm soppa. Det måste vara alldeles, alldeles underbart.

 

Lexington jul 2021 Lexington jul 2021

 

DEN MJUKASTE JULEN

Det här gör Lexington så himla bra. Tjocka, vackra textiler i rött, vitt och brunt. Jag hade gärna spenderat en juldag i den här underbart bäddade soffan. Ligga här en hel dag, äta hemlagat julgodis och sträckkollat på julfilmer eller lyssnat på julmusik. Och ute faller snön och bäddar in hela livet i bomull. Så mysigt. Bara krypa ner i allt det mjuka och stanna där. Lexington är ju så duktiga när det kommer till sängkläder, kuddfodral och hemtextilier och det här är verkligen inget undantag. Loves it!

 

Lexington jul 2021 Lexington jul 2021 Lexington jul 2021

 

UNDERBARA UTOMHUSBILDER

Jag älskar Lexingtons utomhusbilder, det har jag alltid gjort. Här fångar morgonrockarna och pyjamasarna min uppmärksamhet. Tänk att gå och lägga sig i en röd, mysig pyjamas och på morgonen drar man på sig en tjock, varm och djupt röd gosig morgonrock. Mer julmys än så blir det inte. Jag skull dessutom mer än gärna lägga vantarna på en av dessa vackra filtar som ser fantastiskt tjocka och varma ut. Jag tycker att det finns så många fina saker jag gärna hade haft hemma. Som den stora vita kudden dekorerad med snöflingor, de fina kökshanddukarna och den underbara julstrumpan.

Ja det var julen hos Lexington. Och jag älskar bilderna och kollektionen, hoppas att ni gör det också. Vill ni kolla på tidigare kollektioner så läs 2020 års inlägg. Där finns även länkar till tidigare år.

Ha en fin måndag!

 

DELA
Föregående artikelBLOSSA 21 – LEDTRÅD NUMMER TVÅ.
Nästa artikelBLOSSA JULEN 2021- LEDTRÅD 3
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here