MALIN OLSSON FIXARJULEN

0
636
Foto: Janne Danielsson/SVT

JULMYS HELA NOVEMBER

I år får vi mysa hela november då Malin Olsson levererar dagliga doser med julfix, julpynt, bak osv från en 1700-tals gård i Dalarna. Här spenderar hon tiden med sin familj och vi får följa deras julförberedelser. Programmet kommer vara sex minuter om dagen och visas på SVT Play varje dag hela november, som en tidig julkalender. Perfekt.

Denna kommer jag definitivt titta på, tycker att upplägget är mycket bra även om sex minuter kanske är i minsta laget. Men det kanske är precis lagom, vi får se. Den första november kan ni iaf se den på SVT Play.

 

Foto: Janne Danielsson/SVT

 

DELA
Föregående artikelLÄNGE LEVE BONUSFAMILJEN – PÅ BIO 2 DEC
Nästa artikelRITUALS ADVENTSKALENDER 2022
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here