ATT HA NÄSTAN JUL

0
123

 

NÄR DET GÅR ALLT FÖR SNABBT

Hej ho. Så var det plötsligt den 21 december och endast tre dagar kvar till julafton. HUR kan det gå så snabbt? Varje år? Plötsligt säger det bara swoop och så är vi framme. Har ni hunnit njuta något? Jag har njutit massor men ändå har det gått för snabbt.

har ni mycket kvar vänner? Jag ska handla det mesta i morgon men jag brukar handla på nätet så det blir inte så jobbigt. Men en runda på stan blir det hur som helst, vissa saker måste man bara handla på speciella ställen. Som kräftsillen, kräftsillen handlas alltid på Malmstens Fisk i Saluhallen här i Lund. Godaste sillen ever. Ett måste på mitt julbord. Sen ska jag handla skinkan och den vill man ju se i innan man köper den. Annars är det väldigt smidigt att beställa på nätet. Sjukt tråkigt att släpa på en massa kasar i onödan.

Så jag ligger i fas, känner ingen stress utan kommer bara njuta nu de sista dagarna. Träffa en fin vän en dag, kolla julfilm nån dag. Lite sånt där smått och gott. Sen såg jag ett kul Instagraminlägg från Erica – Tomtens dotter (hennes namn på Insta alltså). Att på juldagen då ligger man i pyjamas, kollar julfilm och dricker bubbel. Kanske får testa det.

Ha nu en fin torsdag och glöm inte att andas. Det bli jul i vilket fall.

DELA
Föregående artikelJULRIMMET – DIN RIMSTUGA PÅ NÄTET
Nästa artikelBITTE LILLA JULAFTEN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here