ADVENTSKALENDRAR FÖR KVINNOR – SKÖNHET

0
250

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR LYKOS.SE

 

BEAUTYADVENTSKALENDRAR

Adventskalendrarna fullkomligt öser in i butikerna, samtidigt börjar vissa populära sorter ta slut. Jag har kollat in Lykos.se och sett vad de har i sitt utbud och dessa är de jag själv hade valt ut om jag fått välja. Vilket jag får för det är min blogg 🙂

 

RITUALS

Rituals är en av de absolut bästa beautyadventskalendrarna jag vet, alla kategorier. Inte nog med att jag älskar Rituals, den här kalendern brukar innehålla så mycket bra som räcker länge. Kan verkligen rekommendera den. Kostar 650 kr.

 

 

SKINDERELLA

Lykos egna skönhetskalender med innehåll värt 4400 kr men kostar bara 799. Det låter som en bra deal i mina öron. Ni hittar den här: Skinderella.

.

ESSIE

För alla nagellacksälskare. Den perfekta kalendern som räcker länge, länge. Den här hade jag gärna haft så att jag hade kunnat byta nagellack oftare, det är ju roligare ju större utbud man har. Essie adventskalender kostar 899 kr

MAKE-UP REVOLUTION

25 härliga överraskningar som räcker nästan hela december. Make up revolution är att prisvärt alternativ när budgeten inte tillåter några utsvävningar. Den här adventskalendern kostar 599 kr och ger dig allt du behöver i sminkväg.

 

 

.

 

BUBBLE T

För den som älskar att bada och ta hand om sin hud. En bubblig adventskalender fylld med badbomber, tvålar, kroppsoljor etc. För mig som älskar badbomber är denna perfekt. Bubble T kostar 499 kr.

 


.

REAL TIME ADVENTSKALENDER

En adventskalender med miniparfymer, allt från 2 ml till 15 ml. Här hinner du inte tröttna på dofterna och kan dofta gott ett långt tag efter jul. Real Time adventskalender kostar 249 kr.

 

.

 

CLINIQUE – 24 DAYS OF CLINIQUE

Åh, den här hade jag så himla gärna velat ha. Jag gillar ju Rituals men där är det ju en blandning av dofter, krämer osv. Här har man massa godis till huden och Clinique är ett av mina favoritmärken. Den här adventskalendern kostar 1395 kr

 

 

GODIS TILL HÅRET

Den här adventskalendern hade mitt hår mått bra av och den hade varit så kul att ha. Just hårprodukter är jag dålig på för jag tar gärna slut på en sort innan jag köper en ny och då blir det ofta samma gamla eftersom att jag vet att de funkar. Men här hade man ju kunnar testa lite. Schwarzkopfs adventskalender kostar

Ja det var några av alla de adventskalendrar Lykos.se har. Gå in på deras sida för att se hela utbudet.

 

DELA
Föregående artikelSVAR PÅ MIAS JULFRÅGOR DEL II
Nästa artikelI MORGON STARTAR DET MED STORT J
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here