Web
Analytics

Skribenter

Följande personer är skribenter på ilovechristmas.se. Intresserad av att börja skriva hos oss? Läs mer nedan.

Helenes Underbara Jul
86 ARTIKLAR21 KOMMENTARER

Välkommen till Helénes underbara jul! Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

Baby it's cold outside
32 ARTIKLAR18 KOMMENTARER

Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

En pysslig jul med Becca
12 ARTIKLAR5 KOMMENTARER

Välkommen till en pysslig jul med Becca! Här kommer du bli överöst med pyssel, recept, DIY guider och annat som inspirerar dig till en pysslig jul.

Webbansvarig för sajten är Håkan, som även driver julsajterna Hittajulklappar.nu, Julafton.se och Julbloggar.nu.

Vill du bli skribent?

Brinner du för allt som har med julen att göra och vill du bli en del av ilovechristmas.se? Vi söker bloggare som har bloggat kontinuerligt under minst 6 månaders tid och håller hög kvalitet vad gäller text och bild. Din blogg behöver inte vara en renodlad julblogg, men du behöver givetvis ha ett julintresse, då det framför allt är det som dina inlägg här kommer att handla om.

Är du den personen vi söker? Ansök då via vårt kontaktformulär och berätta mer om dig och varför du borde bli skribent hos oss, så återkommer vi.