NY WEBBPLATS – LILLA FRÖKEN PERFEKT

0
217

HEJ KÄRA LÄSARE.

Nu har jag bestämt mig, I Love Christmas ska enbart ägnas åt jul och nyår och inget annat. Det blir bara konstigt annars. Istället har jag skapat en ny blogg med det något ironiska namnet Lilla Fröken Perfekt. Dit får ni gärna komma och hänga med mig. Den är inte riktigt designad och klar men det finns iaf en text uppe och fler kommer.

Så, bege er till Lilla Fröken Perfekt och häng med mig när julen inte tar upp alla min tid. Det skulle vara så kul om ni ville följa mig även där. Just nu har jag både matlagningsprojekt och uteplatsprojektigång, för att inte tala om ett struligt jobb och kärleksliv. Herregud, ibland undrar jag om mitt liv är en Harlequinroman… 😉

 

 

DELA
Föregående artikelSKÖNA MAJ & MIN UTEPLATS
Nästa artikelLILLA FRÖKEN PERFEKT – NY ADRESS
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here