ATT TVEKA INFÖR JULEN 2020

2
470

 

AMBIVALENSEN INFÖR ÅRETS JUL

Som julbloggare ska man ju gärna vara positiv, glädjefylld och sprida kärlek och glädje runt omkring sig. Men jag tycker det är svårt i år. Visst underlättar det när affärerna släpper sina kollektioner och man blir glad och får en härlig känsla att visa upp dem och dela med sig. Men det här året och ju på inget sätt varit ett vanligt år och för en gångs skull känns inte julen så viktig som vanligt. Förstår ni hur jag menar? Sen Covid-19 började spridas som en löpeld i början har mycket liksom hamnat på hold. Det är svårt att förhålla sig till tycker jag.

Hur kan jag känns glädje när så många lider, när så många inte kommer kunna fira jul med sina kära pga av restriktioner eller ännu värre, att en familjemedlem inte längre finns här. Jag tycker det är svårt och jag får dåligt samvete över att ägna mig så ytligt som juldekorationer och adventskalendrar. Även om jag innerst inne vet att det också behövs, för att balansera livet.

 

 

ATT INTE VETA HUR JAG SKA UTTRYCKA MIG

Jag vet eg inte vad jag vill med det här inlägget mer än att säga att även jag kämpar, trots att jag inte har Covid-19 eller har någon nära som råkat illa ut. Men hela samhället påverkas och såklart jag med det. Jag har isolerat mig mycket det här året men från och med nu fram till jul vet jag i alla fall att jag kommer ha mycket att göra iom bloggen. Och det är skönt, skönt att få tänka på något annat en stund.

Men jag vill inte låta ytlig, julen är vad man gör den till och i år kommer den att vara annorlunda på så många sätt. För så många människor. Men jag finns här och är det något ni önskar jag skriver om som skulle göra er extra er extra glada så skriv gärna det. Jag älskar när jag får uppslag från er läsare.

Och låt oss dela med oss av extra värme och kärlek i jul. Vi är många som kan behöva det.

 

 

DELA
Föregående artikelÅRETS FÖRSTA JULLISTA
Nästa artikelPLANTAGEN INSPIRERAR JULEN 2020
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

  1. 2020 kommer definitivt vara ett år som alla kommer minnas som en svår, oviss tid, där man är rädd för att planera och konstigt att inte vara med de människor som man vill pga restriktionerna. Min önskan till jul 2020 är att alla mina nära och kära finns kvar i mitt liv och att alla får hålla sig friska i från sjukdommar och covid 19 . 2020 va året jag fyllde 30 , trodde jag kunde fira de ordentligt men så blev det inte. Om de kan bli en så normal jul som de kan bli är jag glad och tack för värme ,hoppet och längtan som du sprider med denna blogg.

  2. Att du känner en viss nedstämdhet är väl något som nog många gör Men att kunna förändra med att själv bli nedstämd hjälper nog föga o ger själen mer repor Så stanna upp o känn glädjen över att LIVET är ditt i dag o att se framåt hur svårt allt ändock är Ge dig själv den presenten att GLÄDJAS åt vad som komma skall Ingen vet hur framtiden kommer att bli Tycker du skall ge utrymme för DIN GLÄDJE o fylla dig med JULTANKAR o planera litet för det ger dig o alla runt dig just det VI behöver i dessa SVÅRA tider OMTANKESKÄRLEK Ja så känner jag Ser fram mot JUL o har litet tankar om den Överst står på listan gemenskap i hög ålder o litet annat har jag varit i karantän över 6 mån o längtar att ha litet att se fram till det ger mig VINGAR o LIVSKVALITET SÅ låt DINA JULTANKAR GE DIG GLÄDJE

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here