ATT INSE ATT DET ÄR GANSKA LÅNGT TILL JUL

0
187
stressad jul

 

JAG ÄR FÖR ROLIG

I år har jag känt mig stressad, jag har inte gjort så mycket som jag brukar med bloggen. Samtidigt har jag inte hittat så mycket som jag har velat skriva om. Tyckt att adventskalendrarna kommit sent etc. Då har jag känt att nä, det här duger ju inte, vad är jag för kass bloggare. Sen slog det mig i lördags, herregud, det är ju faktiskt bara den 3:e oktober (ja, 6:e oktober idag då). Det är ju ungefär två månader till gemene man börjar pynta.

 

FACEBOOKGRUPPER

Möjligtvis kan jag ha blivit stressad av de nya Facebookgrupper jag gått med i där det känns som majoriteten är amerikaner. Många börjar på allvar med att dekorera huset redan nu. Med julgran och hela köret. Jag tappade tidsperspektivet lite. Jag må vara jultokig men nån måtta får det vara. I slutet av november, strax innan första advent eller 1:a december börjar jag pynta. Och har jag gran kommer den in vid Lucia.

Människor får göra precis som de själva vill och blir man glad av att dekorera nu så ska man givetvis göra det. Men jag är inte en sådan person, nu är det höst, låt oss njuta lite av den friska luften, de vackra färgerna i naturen med vetskapen att julen kommer så småningom. Ingen stress utan harmoni. Man kan planera i lugn och ro och göra lite saker då och då. Det är ändå skönt att slippa stå där den 23-24 dec och vara sjukt stressad över mat, gäster, julklappar etc.

Så nu ska jag inte bli stressad över bloggen, den uppdateras när jag känner att jag hittar innehåll med substans. Dock kanske jag slänger in några små roligheter mellan varven bara för att det roar mig 🙂

Men nu stressar vi ner, njuter av hösten och att julen kommer så småningom.

❤️❤️❤️

 

DELA
Föregående artikelCOOLA CALENDRAR FRÅN COOLSTUFF
Nästa artikelCHRISTMAS I ANDRA LÄNDER
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here