ÅRETS ADVENTSKALENDER FRÅN BODY SHOP

0
11657
BODY SHOP

DEN SNÄLLA ADVENTSKALENDERN

Nu har även Body Shop släppt sina adventskalendrar och det är som vanligt tre finfina kalendrar, proppade med godsaker som både är snällt mot huden och mot djuren. Det är i vanlig ordning tre kalendrar i olika storlekar och varierat innehåll. Är man nyfiken på vad de innehåller så finns det information på Body Shops hemsida, där listar de alla trevligheter som vi kan hitta i kalendrarna.

I år kommer Body Shops kalendrar i form av hus och dess delar kan sedan sättas samman till en julig liten stad. Nytt för i år är att på varje ask hyllar Body Shop kvinnor som drömt stort och gjort avtrampa i vår historia. Så vi får alltså en kalender som det går att bygga med, som lär oss om fantastiska kvinnor och som innehåller produkter som inte är testade på djur. Det kallar jag att ta ansvar. Bra jobbat.

Body shop Body shop

 

BODY SHOP – DREAM BIG THIS CHRISTMAS ULTIMATE ADVENT CALENDAR

Det är är den största, dyraste och den mest lönsamma kalendern om man ser till pris kontra värde. Kalendern kostar 1395 kr och har ett sammanlagt värde av 3410 kr. Den innehåller dessutom 26 gåvor och av vad jag kan se så är det många finfina saker. Så som parfym, smink, fina krämer, serum, body butter och mycket mer. Det här är den ultimata kalendern för den som älskar Body Shops saker, och det är det nog många som gör. Du hittar kalendern på Body Shops sida eller i din butik.

BODY SHOP

BODY SHOP

BODY SHOP

 

BODY SHOP – DREAM BIG THIS CHRISTMAS DELUX ADVENT CALENDAR

Mellankalendern är mildare i pris och ger “bara” det dubbla värdet, om man räknar mest pank för pengarna. Men även här finns det riktiga godbitar för Body shop-älskaren. Badbomber, ansiktsmasker, krämer, smink och massa mer. Härligt för den som har lyckan att få den här kalendern. Jag hade i alla fall blivit otroligt glad och vackert stigit upp varje morgon för att öppna min kalender. Kalendern kostar 895 kr och har ett värde av 1610 kr. Denna kan ni beställa HÄR.

 

Body shop Body Shop

 

BODY SHOP – DREAM BIG THIS CHRISTMAS BEAUTY ADVENT CALENDAR

Den “lilla” kalendern. Fortfarande fylld med härliga dofter, badbomber, body butter, badattiraljer, handkräm skrubb och lite till. Eftersom julen ändå kostar så mycket så kan jag tycka att den här är mer överkomlig men det bestämmer man såklart inom var och en familj. oavsett så får man mycket härliga saker under hela december oavsett vilken kalender man väljer, och det är ju underbart. Den här kalendern kostar 545 kr och har ett värde av 1000 kr. Ni hittar den HÄR

Här har ni alltså årets adventskalendrar från Body Shop. Dessa är bara några i den marknad som verkligen har exploderat på senare år, vilket jag tycker är roligt. Det kan aldrig bli för många adventskalendrar.

Glöm inte följa mig på Instagram och Facebook.

 

DELA
Föregående artikelBLOSSA19 – EN SMAK AV HAWAII
Nästa artikelNUTCRACKERS – NÖTKNÄPPARE
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here