website statistics

Skribenter

Följande personer är skribenter på ilovechristmas.se. Intresserad av att börja skriva hos oss? Läs mer nedan.

Baby it's cold outside
16 ARTIKLAR11 KOMMENTARER

Mössa och tjock jacka, vantar och rykande andedräkt när jag dricker mitt morgonkaffe på väg till jobbet. Det mjuka (och ibland: det rakt motsatt bjärta) ljuset från julbelysningen i trädgårdar, fönster och på gator. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

En pysslig jul med Becca
10 ARTIKLAR2 KOMMENTARER

Välkommen till en pysslig jul med Becca! Här kommer du bli överöst med pyssel, recept, DIY guider och annat som inspirerar dig till en pysslig jul.

Helenes Underbara Jul
49 ARTIKLAR14 KOMMENTARER

Välkommen till Helénes underbara jul! Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

Julpussar
9 ARTIKLAR6 KOMMENTARER

Julpussar är en smällkaramell i bloggformat! Här får jag utlopp för all min julkärlek. Jag skriver om allt ifrån recept på julmat och -godis, till pysselinspiration, shoppingtips och trendspaningar! Välkommen att läsa!

Nike Lindstedt
3 ARTIKLAR2 KOMMENTARER

Jul- och inredningstokig jämte.

Webbansvarig för sajten är Håkan, som även driver julsajterna Hittajulklappar.nu och Julbloggar.nu.

Vill du bli skribent?

Brinner du för allt som har med julen att göra och vill du bli en del av ilovechristmas.se? Vi söker bloggare som har bloggat kontinuerligt under minst 6 månaders tid och håller hög kvalitet vad gäller text och bild. Din blogg behöver inte vara en renodlad julblogg, men du behöver givetvis ha ett julintresse, då det framför allt är det som dina inlägg här kommer att handla om.

Är du den personen vi söker? Ansök då via vårt kontaktformulär och berätta mer om dig och varför du borde bli skribent hos oss, så återkommer vi.