Andra oktober! VAR TOG SEPTEMBER VÄGEN? Jag hängde inte riktigt med. However: Äntligen oktober! 

a fall themed October calendar
bild via weheartit

September kan vara en knepig månad rent praktiskt. Du vet aldrig riktigt vad du ska ha på dig. Jag lyckas alltid klä mig lite för varmt, eller med ett lager för mycket – ibland känns det som att jag spenderar större delen av september med att ha en jacka eller varm tröja i handen eller nerproppad i väskan.

TO THE STAGE: Oktober, räddaren! Äntligen blir luften krispigare på allvar. Frosten börjar glittra på gräsmattorna på morgnarna och Bonde söker fru börjar visas på tv. Ni vet, de klassiska tecknen på att hösten har äntrat scenen på allvar.

Jag har inlett oktober på klassiskt vis: Jag är superförkyld. Jobbar hemifrån idag och snörvlar, hostar och dricker te. SOM TUR VAR så kilade jag till NK på lunchen i fredags och fyllde på te-förrådet. Det blev mina stapelvaror: Deras Organiska English breakfast, den klassiska NK-blandningen och deras svarta höstblandning. Den sistnämnda är riktigt mysig, smaken påminner mig om ett ”lemon cheesecake”-te som jag hade dille på för ett antal år sedan.

NK:s svarta höstblandning, lösviktste
I min kopp i skrivande stund. ☕️

Hoppas att ni har en fin måndag!
OCH!! Vad mysigt det är att läsa era listor från mitt förra inlägg! Ville bara säga det.

DELA
Föregående artikelGör en vacker julstjärna med vanligt papper – videoguide
Nästa artikelINSPIRATION PÅ INSTAGRAM
Baby it's cold outside
Mössa och tjock jacka, vantar och rykande andedräkt när jag dricker mitt morgonkaffe på väg till jobbet. Det mjuka (och ibland: det rakt motsatt bjärta) ljuset från julbelysningen i trädgårdar, fönster och på gator. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here